Με αισιοδοξία βλέπουν την επόμενη μέρα στον Πανιώνιο και ο λόγος είναι το γεγονός ότι μεγάλη ελληνική εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών εξέφρασε ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα, περιμένοντας την έγκριση από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Οι Κυανέρυθροι τα πάνε καλά φέτος σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς είναι στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στο +13 από τον Εθνικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα τερματίσουν στην 1η θέση και θα εξασφαλίσουν την άνοδο στη Super League 2.

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, θα πρέπει φυσικά να συσταθεί ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η εταιρεία που εξέφρασε ενδιαφέρον. Πρόκειται για μεγάλη ελληνική εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών, η οποία περιμένει την έγκριση από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που γίνεται σήμερα Τετάρτη (20/3).

Από τη στιγμή που θα δοθεί αυτή, θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, με τον νέο επενδυτή να έχει πρόγραμμα που προβλέπει τη δημιουργία μιας ομάδας που θα σταθεροποιηθεί στη Super League 2 και θα επιστρέψει στη συνέχεια στη Stoiximan Super League για να παραμείνει.