Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κοντράρονται την Πέμπτη (14/3) στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της Euroleague σε ένα κρίσιμο ντέρμπι για την κατάταξη και τα ονόματα των τριών διαιτητών είναι πλέον γνωστά.

Οι Πράσινοι είναι στο 18-10 και στην 3η θέση, έχοντας το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με τη Μονακό. Οι Ερυθρόλευκοι, από την άλλη πλευρά, είναι στο 17-11 και στην 5η θέση, έχοντας την ισοβαθμία με Φενέρμπαχτσε και Βίρτους. Η μάχη για την 4άδα, με λίγα λόγια, έχει πάρει φωτιά και το αποτέλεσμα στο Φάληρο ενδέχεται να παίξει κομβικό ρόλο.

Ένα ντέρμπι για το οποίο οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους, με τη Euroleague να κάνει γνωστά τα ονόματα των τριών διαιτητών. Οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Κάρλος Περούγκα και Ούρος Νίκολιτς είναι αυτοί που επιλέχθηκαν για το μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες.

Για τον Ολυμπιακό το θέμα είναι αν θα παίξει ή όχι ο Γουόκαπ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δείχνει αισιόδοξος, ενώ στον Παναθηναϊκό ήταν και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο.