Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να δήλωσε μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Πέμπτη πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές, ωστόσο έμεινε κι ένα «παράθυρο» ανοικτό. Σύμφωνα μάλιστα με τους Ισπανούς, ο Ερνέστο Βαλβέρδε κοιτάει προς Βασκονία μεριά για την απόκτηση ενός μέσου. Σχεδιασμός από τώρα και για το καλοκαίρι από τον προπονητή των «ερυθρολεύκων».

Την πληρότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού την έχει τονίσει πολλάκις ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο δεν θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή με τα χαρακτηριστικά του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι στόχοι υπάρχουν ήδη, είναι δύο και, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, προέρχονται από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πρόκειται για τους Κάρλος Γκουρπέγκι και Πάμπλο Ορμπάιθ, οι οποίοι αν και έχουν πατήσει τα τριάντα είναι πολύ καλές περιπτώσεις.

Στη λίστα των «ερυθρολεύκων» υπάρχει πάντα και ο Κάρλος Σάντσες, αν τελικά υποχωρήσει στις απαιτήσεις της η Βαλενσιέν, ενώ φυσικά δεν μπορεί να παραβλεφθεί και το θέμα του Γιοβάνοβιτς. Αναφορικά με τον Μπενάρ Κουμόρτζι, στον Πειραιά είναι επιφυλακτικοί λόγω του τραυματισμού που είχε ο μέσος του Πανιωνίου και τον οποίο δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει ακόμα. Ο Γκανέζος θα παραμείνει υπό παρακολούθηση και αν κριθεί έτοιμος μέχρι το τέλος της παρούσας μεταγραφικής περιόδου, θα αποκτηθεί είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι.

Σχεδιασμός για το μέλλον

«Το φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό φαίνεται να κάνουν στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν από τώρα τις περισσότερες μεταγραφές τους για το καλοκαίρι, ώστε οι παίκτες που θα έρθουν να ενσωματωθούν πιο γρήγορα στο νέο τους περιβάλλον. Για τον λόγο αυτόν την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι επαφές με τους εξ Ελλάδος στόχους. Πρώτος στη λίστα είναι ο Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης, με τους Τάτο, Γεωργιάδη και Ανάκογλου να ακολουθούν, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος προκρίνεται για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ανησυχία για Αβραάμ

Μπορεί να κέρδισε το φλουρί στην κοπή της πίτας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ωστόσο στην προπόνηση που προηγήθηκε δεν ήταν τόσο τυχερός. Ο Έλληνας αμυντικός γύρισε τον αστράγαλό του, ύστερα από ένα δυνατό σουτ που δέχθηκε από τον Πάντελιτς με αποτέλεσμα να συνεχίσει το πρόγραμμα με δεμένο πόδι. Η κατάσταση του, αν και δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, αναμένεται να εκτιμηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής.

Πηγή: sport-fm