Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είναι μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι, σε μια φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σπίνου.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, είχε ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό με κεφαλιά του Γκαρσία και αμέσως μετά, στο 4′, ο ίδιος παίκτης ήταν ξανά πρωταγωνιστής παίρνοντας το πέναλτι από τον Σπίνο, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Αναγνωστόπουλος, πάντως, κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση του Λιβάι, τα πράγματα όμως είχαν ήδη γίνει ακόμη πιο δύσκολα για την Κηφισιά που έπρεπε να παίξει όλο το ματς με παίκτη λιγότερο.

Το γκολ, επομένως, ήταν θέμα χρόνου για την Ένωση και ήρθε στο 19′ με την κεφαλιά-ψαράκι του Λιβάι Γκαρσία μετά τη σέντρα του Ελίασον που έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά.

Έτσι έγινε το 1-0 και λίγα λεπτά μετά, στο 24′, ήρθε και το 2-0 για τους Κιτρινόμαυρους ξανά από τον Λιβάι Γκαρσία, αυτή τη φορά με κεφαλιά στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Αναγνωστόπουλου σε σουτ του Γκατσίνοβιτς.