Άσχημα είναι τα νέα για την ΑΕΚ αφού ο Αρόλντ Μουκουντί θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες λόγω μυικού προβλήματος και ουσιαστικά θα είναι έτοιμος για τα play off πλέον, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες για τον αγώνα με την Κηφισιά.

Η Ένωση υποδέχεται τους νεοφώτιστους για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και δεν θα έχει, όπως προαναφέρθηκε, διαθέσιμο τον Μουκουντί. Ο Αφρικανός στόπερ αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα και θα μείνει έξω για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, με τον Αλμέιδα να έχει να διαχειριστεί και… αρκετές ακόμη απουσίες.

Συγκεκριμένα, για το ματς με την Κηφισιά δεν υπολογίζεται ούτε ο Μήτογλου που νιώθει ενοχλήσεις και θα είναι έτοιμος τις επόμενες μέρες, όπως και ο Σιμάνσκι, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Φερνάντες και Μάνταλος καθώς δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι και αποφασίστηκε να προφυλαχθούν.

Επιπλέον, μυικό πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ζίνι και θα απουσιάσει και αυτός τρεις εβδομάδες ενώ ο Πόνσε απουσιάζει με άδεια λόγω οικογενειακού προβλήματος και ο Ρότα δεν είναι 100% έτοιμος, με τον Αλμέιδα να μην έχει στη διάθεσή του ούτε τον Βίντα που συμπλήρωσε κάρτες.