Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Άρης έμειναν στο 0-0 για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους γηπεδούχους να ελπίζουν σε αποφυγή του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους να στρέφουν την προσοχή τους στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που καίγονταν για τη νίκη αφού βρισκονται στην τελευταία θέση και προέρχονταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Υπό αυτή την έννοια, το τελικό 0-0 δεν είναι και τόσο κακό αφού δίνει ένα βαθμό και επαναφέρει τις ελπίδες για παραμονή. Για να επιτευχθεί, όμως, αυτός ο στόχος, θα πρέπει ο ΠΑΣ να είναι καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια.

Όσο για τους Κίτρινους, από την άλλη πλευρά, είναι σταθερά στην 5η θέση και το μυαλό, όπως φάνηκε, ήταν στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, την προσεχή Τρίτη (13/2), με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, λίγα πράγματα, όπως προαναφέρθηκε… Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί στο 13′ με τον Κόντε αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή στιγμή δύο λεπτά μετά με την ωραία ενέργεια του Ζαμόρα αλλά ο Νάγκι κατάφερε, έστω δύσκολα, να αποκρούσει.

Η επόμενη καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν το πλασέ του Παμλίδη στο 40′ που απέκρουσε ο Κουέστα ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κόντε δεν κατάφερε να σπρώξει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΣ ήταν πιο κινητικός αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του ενώ ο Άρης δεν ήταν καλός παρά τις αλλαγές που έκανε ο Άκης Μάντζιος ψάχνοντας τη λύση.

Μια λύση που δεν βρέθηκε όμως, με το 0-0 να μένει ως το τέλος και τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και να στρέφουν ήδη την προσοχή τους στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Τουτού, Παμλίδης, Ροσέρο (86’ Ντεμίρ), Κόντε (62’ Λέο Μπαπτίστ).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ροζ, Μπράμπετς, Φατόρε, Ντουκουρέ (57’ Βέλεθ), Τζούρασεκ (57’ Μανού Γκαρθία), Φετφατζίδης (46’ Νταρίντα), Σαβέριο (72’ Μορόν), Μπένετ (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ζαμόρα.