Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος πριν ένα μήνα έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαρζά, αποφάσισε τελικά να επιστρέψει στην Ιταλία αφού συμφώνησε σε όλα με τη Σαλερνιτάνα, οι οπαδοί της οποίας είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά, στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 32χρονος Έλληνας στόπερ ξέρει πολύ καλά το ιταλικό πρωτάθλημα αφού το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε στη Ρόμα και παρέμεινε σε αυτή μέχρι το 2019, όταν πήρε μεταγραφή στη Νάπολι. Από εκεί ο Μανωλάς αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2021 υπογράφοντας στον Ολυμπιακό, όπου τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Έτσι, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον αραβικό κόσμο με την Αλ Σαρζά και τώρα επιστρέφει στην Ιταλία για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα, η οποία την Πέμπτη (8/2) είχε ανοιχτή προπόνηση. Ήταν, επομένως, η κατάλληλη ευκαιρία για να παρουσιαστεί και ο Μανωλάς, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως η απόκτησή του, με τους οπαδούς να τον αποθεώνουν.

Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία των δύο πλευρών, προβλέπει τα εξής: Συμβόλαιο έξι μηνών για 500.000 ευρώ και αν η Σαλερνιτάνα, η οποία είναι στην τελευταία θέση και στο -5 από τη 17η, καταφέρει να παραμείνει στη Serie A, το συμβόλαιο θα ανανεωθεί για ένα χρόνο με τις απολαβές του παίκτη να πάνε στο ένα εκατ. ευρώ.