Η Μπαρτσελόνα μπήκε στη φετινή σεζόν με στόχο να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα αλλά αυτό, όπως φαίνεται, δεν θα συμβεί αφού μετά το απίστευτο 3-5 από τη Βιγιαρεάλ για την 21η αγωνιστική της La Liga έμεινε στο -10 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το παιχνίδι άρχισε να στραβώνει για την ομάδα του Τσάβι λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 41′, όταν ο Ζεράρ Μορένο έκανε το 0-1 για τη Βιγιαρεάλ, η οποία στο 54′ έκανε και το 0-2 με τον Ακομάκ.

Στο 60′, όμως, ο Γκουντογκάν μείωσε σε 1-2 βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τους Μπλουγκράνα, η οποία ισοφάρισαν στο 68′ με τον Πέδρι και προσπέρασαν στο 71′ με αυτογκόλ του Μπαϊγί μέσα σε ντελίριο (3-2)! Το ματς, όμως, είχε… μέλλον ακόμη, με τους φιλοξενούμενους να εντυπωσιάζουν και να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή.

Στο 84′ ο Γκουέδρες έγραψε το 3-3 παγώνοντας τη Μπαρτσελόνα, για να την… αποτελειώσει η Βιγιαρεάλ στις καθυστερήσεις: 3-4 ο ο Σόρλοθ στο 99′, 3-5 ο Μοράλες στο 101′ και η διαφορά από την κορυφή είναι στους 10 βαθμούς πλέον.