Η Λαμία υποδέχθηκε την Κηφισιά για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, δεν πανικοβλήθηκε όμως και έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 4-1, πλησιάζοντας έτσι, με παιχνίδι περισσότερο, στο -2 από την 6άδα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι αφού στην πρώτη της… επίσκεψη στην περιοχή των γηπεδούχων κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 12′, συγκεκριμένα, ο Λαντρ με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν.

Παρ’ όλα αυτά, η Λαμία δεν πτοήθηκε, πήρε την κατοχή της μπάλας, βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και τελικά έφτασε σε αυτή στο 23′ με το συρτό σουτ του Σιμόν μετά την απομάκρυνση της μπάλας, αρχικά, από την άμυνα σε εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκουλου είχε, πλέον, την ψυχολογία με το μέρος της και από το 39′ είχε και το σκορ υπέρ της, αφού ο Μαρτίνεθ με πλασέ, έχοντας βγει στην πλάτη της άμυνας, έκανε το 2-1, το οποίο μέτρησε κανονικά μετά την εξέταση του VAR.

Έτσι, η Λαμία πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα και νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 56′ έβαλε βάσεις νίκης με το 3-1 από τον Καρλίτος στο τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο μετά το απίστευτο λάθος που έκανε ο Πέιος στην άμυνα.

Η Κηφισιά ήθελε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά δεν έπεισε σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου ότι θα μπορούσε να το πετύχει αυτό και τελικά στο 87′ ήρθε και το 4-1 για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά με προβολή του Μάλτσι έπειτα από εκτέλεση φάουλ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νικη τους.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανεετόπουλος, Νούνιες (84΄ Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Ακούνια (70΄ Φερέιρα), Μαρτίνεθ (70΄ Τόσιτς), Καρλίτος (84΄ Μάλτσι).

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Λαντρ, Πέιος (61΄ Σολόα Φακούντο), Οζέγκοβιτς, Ιπαλίπο (81΄ Ίλιεφ), Μασούρας (46΄ Μπαρμπόσα Σάντος), Μπιφουμά, Τετέι.