Το γκολ του Λίταινα με γυριστό σουτ εντός περιοχής ήταν αρκετό στη Νίκη Βόλου για να νικήσει με 1-0 τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς του 1-1 στο πρώτο παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση για τους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και το πρώτο 15λεπτο πέρασε χωρίς να υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση, για να έρθει τελικά αυτή αμέσως μετά… Στο 17′ ο Λίταινας με ωραίο γυριστό σουτ μετά τη σέντρα από δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, για να προσπαθήσουν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν και να έχουν τη στιγμή τους στο 42ο λεπτό με το σουτ του Γιαννιώτα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκαραβέλης.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 48′, οι Βολιώτες είχαν διπλή ευκαιρία με Ριμπέιρο και Τζιώρα αλλά κανείς εκ των δύο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι αφού δύο φορές βρήκαν δοκάρι… Η πρώτη στο 57′ με τον Τζιώρα, η δεύτερη στο 61′ με το μακρινό σουτ του Πολίτη.

Το παιχνίδι, επομένως, παρέμενε στο 1-0 και ο Λεβαδειακός έψαχνε την ισοφάριση για να διεκδικήσει την πρόκριση στην παράταση αλλά στο 76′ ο Γκαραβέλης απέκρουσε εντυπωσιακά και το σουτ του Πολέτο, στο 83′ ο Νίκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 87′ την ίδια κατάληξη είχε και η εκτέλεση φάουλ του Μπελμόντ.

Έτσι, με το 1-0 να μένει ως το τέλος, η Νίκη Βόλου πήρε την πρόκριση για τους προημιτελικούς του κυπέλλου και ετοιμάζεται για το διπλό ραντεβού με τον Άρη.

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας (81’ Βουκελάτος), Λίταινας (68’ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Πολίτης (68’ Κρητικός), Ριμπέιρο, Τζιώρας (59’ Μπαχανάκ).

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης (69’ Συμελίδης), Τσελεπίδης, Λόπεθ (46’ Πολέτο), Μεχία (69’ Τσάπρας), Νίκας, Κουάδρα, Τσιριγώτης, Γιαννιώτας (81’ Μπελμόντ).