Για τυπικούς λόγους θα πρέπει να γίνει και η ρεβάνς, ο ΠΑΟΚ όμως έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας αφού στον πρώτο προημιτελικό νίκησε με 4-0 εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό και αυτό το σκορ, με βάση τη λογική, δεν γίνεται να ανατραπεί.

Ο αγώνας θα μπορούσε να αρχίσει με γκολ για τους γηπεδούχους μετά το μεγάλο λάθος του Ζ. Ζίβκοβιτς στο 7′ αλλά ο Μούργος γλίστρησε ακριβώς πριν σουτάρει προ κενής εστίας, με την ευκαιρία να χάνεται. Και αφού χάθηκε, η… τιμωρία ήρθε αμέσως μετά, αφού στο 8′, μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο Μπράντον Τόμας πήρε την κεφαλιά, ο Κατσίκας απέκρουσε και ο Νάσμπεργκ στην επαναφορά έκανε το 0-1.

Αν αυτό ήταν καλό για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αυτό που ακολούθησε ήταν καλύτερο, υπό την έννοια πως το 0-2 δεν άργησε να έρθει… Στο 22′ ο Οικονόμου έκανε λάθος, ο Μπράντον Τόμας έδωσε στον Α. Ζίβκοβιτς και αυτός στον Σάστρε που με σουτ νίκησε τον Κατσίκα για το 0-2.

Ο ΠΑΟΚ, με λίγα λόγια, είχε από νωρίς σκορ νίκης και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον Κωνσταντέλια να χάνει την ευκαιρία να ανεβάσει το σκορ στο 30′, όταν έκανε το πλασέ μετά τη σέντρα του Α. Ζίβκοβιτς αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Οι Σερραίοι, από την άλλη πλευρά, προσπαθούσαν να μπουν ξανά στο ματς και θα μπορούσαν να το κάνουν στο 39′ με τον Μασκανάκη που έκανε ωραία κίνηση και σουτ αλλά ο Ζ. Ζίβκοβιτς απέκρουσε.

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, βγήκε με το σκορ στο 0-2 και νωρίς στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 57′ οι Θεσσαλονικείς πήραν πέναλτι για μαρκάρισμα του Διαμαντή στον Μπράντον Τόμας που ανέλαβε και την εκτέλεση δύο λεπτά μετά αλλά ο Κατσίκας κατάφερε να αποκρούσει.

Μικρό το κακό για τον ΠΑΟΚ, όμως, αφού το τρίτο γκολ ήρθε στη συνέχεια… Στο 69′ ο Μάρκος Αντόνιο πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής και με ωραίο σουτ χαμηλά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3, με τον Λουτσέσκου να αρχίζει αμέσως μετά τις αλλαγές.

Ο δικέφαλος του βορρά είχε τον πλήρη έλεγχο, είχε ήδη σκορ πρόκρισης και στο 79′ ο Α. Ζίβκοβιτς είπε να το διευρύνει, γράφοντας το τελικό 0-4 με πολύ ωραίο πλασέ εκτός περιοχής. Αποτέλεσμα που μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής (61’ Μπέργκστρεμ), Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα (61’ Στάικος), Οικονόμου, Μούργος (73’ Τομάς), Σοφιανός (46’ Ουάρντα), Μασκανάκης, Γούλερι (61’ Μπετανκόρ).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (79’ Κετζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (79’ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (70’ Τάισον), Αντρ. Ζίβκοβιτς (79’ Μουργκ), Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (70’ Τζίμας).