Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειές του για ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και συζητάει με τη Μπράγκα για τον Αλ Μουσράτι που έχει ήδη πει «ναι», την ίδια ώρα που στην Αργεντινή κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση της Σαν Λορέντσο στην πρόταση για τον Γκαστόν Ερνάντες.

Ο Αλ Μουσράτι, διεθνής με την εθνική ομάδα της Λιβύης αλλά κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πορτογαλικού πρωταθλήματος και είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Ερυθρόλευκων.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη μιλήσει με τον 27χρονο χαφ και έχουν εξασφαλίσει το δικό του «ναι», για να τον αποκτήσουν όμως θα πρέπει να το πει και η Μπράγκα και αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχίζονται.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό κινούνται και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ένας εκ των στόχων είναι ο Ερνάντες της Σαν Λορέντσο, με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα να υποστηρίζει πως έγινε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη και η απάντηση ήταν αρνητική.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Ερνάντες και λογικά θα επιμείνουν.