Ο Ματέο Μπερετίνι θα βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στον πρώτο γύρο του Australian Open, του πρώτου Grand Slam της νέας σεζόν του τένις. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (15/1).

Για τον Ματέο Μπερετίνι είναι μια ευκαιρία να επιχειρήσει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Ο Ιταλός τον περασμένο χρόνο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και μάλιστα δεν έπαιξε καθόλου αφότου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο US Open τον περασμένο Αύγουστο. Μάλιστα, για τις συνεχόμενες αναποδιές του βρέθηκε στο στόχαστρο η σέξι σύντροφός του, η παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση, μοντέλο και influencer, η εκρηκτική Μελίσα Σάτα.

Όταν το ένα «χτύπημα» διαδεχόταν το αλλο κι ο Μπερετίνι δεν μπορούσε να μείνει υγιής οι δύο μετρούσαν μόλις λίγο καιρό ως ζευγάρι. Οι fans του Μπερετίνι, που απέκτησε μεγάλο κοινό μέσω της σειράς του Netflix, «Break Point», λόγω της σχέσης του με την Αυστραλιανή τενίστρια Άιλα Τομλιάνοβιτς, αλλά και της πρώην συντρόφου του άρχισαν να επιτίθενται στην Σάτα, ενώ και τα ΜΜΕ της Ιταλίας άφησαν υπονοούμενα πως οι τραυματισμοί του Ιταλού αθλητή οφείλονταν στο «υπερβολικό σεξ» μαζί της.

Η Μελίσα Σάτα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική έκδοση του «Vanity Fair» υποστήριξε πως έχει κουραστεί να της «φορτώνουν» μέσω social media την ατυχία του Μπερετίνι. «Εδώ και μήνες λαμβάνω προσβολές και σεξιστικά σχόλια», είπε αναφερόμενη σ’ έναν τίτλο κειμένου που δημοσίευσε ιταλικό μέσο που έγραφε: «Η Μελίσα Σάτα φέρνει κακοτυχία».

Η Σάτα, μάλιστα, υποστήριξε πως τα σχόλια θυμίζουν κατά πολύ τα όσα έζησε όσο ήταν σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ που έκανε καριέρα σε πολλές ομάδες και μεταξύ άλλων στη Μίλαν και την Μπαρτσελόνα. «Όποτε τραυματιζόταν και ο τραυματισμός ήταν μυϊκός έλεγαν πως το παθαίνει επειδή κάνουμε πάρα πολύ σεξ και τώρα παρουσιάζονται ξανά τα ίδια επιχειρήματα», δήλωσε. Με τον Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ, να σημειώσουμε, απέκτησε ένα παιδί.

«Ο Θορ και ο Λόκι»

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ματέο Μπερετίνι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν καλές σχέσεις. Αυτές τις μέρες στη Μελβούρνη προπονήθηκαν μαζί, ενώ σε παλιότερη ανάρτησή του στο Instagram, ο Ιταλός τενίστας είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του και τον Τσιτσιπά «Θορ και Λόκι», από τους χαρακτήρες της σκανδιναβικής μυθολογίας, αλλά και τους ήρωες της Marvel.