Η παρουσιάστρια και μοντέλο, Μελίσα Σάτα, ξέσπασε εναντίον όσων την κατηγορούν πως τραυμάτισε τον σύντροφό της, τον τενίστα Ματέο Μπερετίνι, λόγω του «υπερβολικού σεξ» που κάνουν αφότου έγιναν ζευγάρι πριν από λίγο καιρό.

Ο Ματέο Μπερετίνι που στο πρόσφατο παρελθόν πάλευε για να φτάσει ακόμη και στο top-5 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, αυτή τη σεζόν βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και αυτή την περίοδο είναι τραυματίας. Λίγες ημέρες αφότου εγκατέλειψε το τουρνουά του Μόντε-Κάρλο, η Μελίσα Σάτα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική έκδοση του «Vanity Fair» υποστήριξε πως έχει κουραστεί να της «φορτώνουν» μέσω social media την ατυχία του Μπερετίνι. «Εδώ και μήνες λαμβάνω προσβολές και σεξιστικά σχόλια», είπε αναφερόμενη σ’ έναν τίτλο κειμένου που δημοσίευσε ιταλικό μέσο που έγραφε: «Η Μελίσα Σάτα φέρνει κακοτυχία».

Η Σάτα, μάλιστα, υποστήριξε πως τα σχόλια θυμίζουν κατά πολύ τα όσα έζησε όσο ήταν σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ που έκανε καριέρα σε πολλές ομάδες και μεταξύ άλλων στη Μίλαν και την Μπαρτσελόνα. «Όποτε τραυματιζόταν και ο τραυματισμός ήταν μυϊκός έλεγαν πως το παθαίνει επειδή κάνουμε πάρα πολύ σεξ και τώρα παρουσιάζονται ξανά τα ίδια επιχειρήματα», δήλωσε.

Ο τραυματισμός του Μπερετίνι είναι στους κοιλιακούς και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ έχουν επηρεαστεί και οι προσαγωγοί του κι αυτό οδήγησε στον καταιγισμό σχολίων πως η έντονη ερωτική δραστηριότητα του ζευγαριού οδήγησε στο να βγει νοκ-άουτ. «Κρίμα που είναι ο ίδιος τραυματισμός που είχε το 2021, όταν εγώ ούτε καν τον γνώριζα», σημείωσε. «Σε κάθε περίπτωση, όμως, εγώ είμαι αυτή που πρέπει πάντα να τα προκαλώ αυτά; Πάντα μια γυναίκα πρέπει να αποσπά την προσοχή ενός άνδρα;», αναρωτήθηκε.