Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (10/1) για την Ελλάδα – αργά το βράδυ στο Μιλγουόκι – προχώρησε σε μια ανάρτηση, πανηγυρίζοντας για το εντυπωσιακό μπλοκ του αδερφού του, Κώστα, στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αναντολού Εφές για τη Euroleague, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 83-76 μέσα στο «ΟΑΚΑ».

Στην ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο εμφανίζεται ο αδερφός του να υψώνεται και να σταματάει τον Τιμπόρ Πλάις του τουρκικού συλλόγου, στη φάση που ακόμη και η Euroleague επέλεξε ως την πιο μαγική της πρώτης βραδιάς της 20ής αγωνιστικής.

Μάλιστα, το ποστ του «Greek Freak» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλλον παραπέμπει στο δημοφιλές video game, Mortal Kombat. Αυτό γιατί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε «Come over hereee» και το συνόδευσε με πολλά emojis, ανάμεσά τους κι αυτό ενός μασκοφορεμένου νίντζα. Οπότε, όλο αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως παρομοίασε τον αδερφό του με τον Scorpion, χαρακτήρα του παιχνιδιού που είναι μασκοφορεμένος και κατά τις επιθέσεις του έλεγε την παραπάνω ατάκα, που σημαίνει «Έλα εδώ».

Η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πέτυχε έξι πόντους, μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ και είχε δύο κλεψίματα, αλλά και το προαναφερθέν μπλοκ, για το οποίο τον αποθέωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά και οι συμπαίκτες του καθώς επίσης και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Μας κράτησε μέσα στο ματς», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, ενώ ο διοικητικός ηγέτης της, με ανάρτησή του στο Instagram, ανέφερε: «Το μέλλον είναι δικό σου».