Ο Τάσος Μπακασέτας φερόταν να βρίσκεται στην λίστα με τους επτά μεταγραφικούς στόχους που είχε δώσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, στη διοίκηση των «πρασίνων», αλλά σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, δεν πρόκειται να υπάρξει deal με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να απορρίπτει την πρόταση που του έγινε.

Ο Τερίμ παρουσιαζόταν τις προηγούμενες ημέρες από τα ΜΜΕ της πατρίδας του να θέλει διακαώς τον Μπακασέτα στο «τριφύλλι», ενώ σε αυτό το ενδεχόμενο είναι σύμφωνος και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος επιθυμεί να δει περισσότερους διεθνείς Έλληνες παίκτες να φορούν τη φανέλα της ομάδας.

«Ο Έλληνας σταρ της Τραμπζονσπόρ απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού όπου εργάζεται ο Τερίμ», σημειώνει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της «Ensonhaber».

Το συμβόλαιο του Μπακασέτα λήγει το καλοκαίρι κι έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις των «μπορντομαβιλερί», ενώ σε επίπεδο συλλόγων υπάρχουν διαπραγματεύσεις για πιθανή μεταγραφή του στην Μπεσίκτας. Το κλαμπ της Τραπεζούντας φέρεται να ζήτησε 1,5 εκατ. ευρώ για να πει το «ναι» με την Μπεσίκτας να δίνει περί τις 500 χιλιάδες. Ο Μπακασέτας εμφανίζεται να ζητάει κοντά στα δύο εκατ. ευρώ ετησίως.

Βέβαια, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ηγέτης Εθνικής Ελλάδας επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όταν αποχωρήσει από την Τραμπζονσπόρ.