Οι Ιντιάνα Πέισερς εξελίσσονται σε «κακό δαίμονα» των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι μπήκαν στο 2024 με ήττα στο «Fiserv Forum» με 122-113 παρά το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε εντυπωσιακό triple-double και ήταν εκεί για να ηγηθεί της ομάδας του, που πλέον έχει ρεκόρ 24-9 στο πρωτάθλημα του NBA.

Ο «Greek Freak» έκανε πολλά από όλα καθώς πέτυχε 30 πόντους σε 37 λεπτά (11/21 σουτ εντός πεδιάς, 0/3 τρίποντα, 8/11 ελεύθερες βολές), ενώ μάζεψε 18 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ είχε ένα κλέψιμο και δύο μπλοκ. Για τον ίδιο δεν έμοιαζε με ένα συνηθισμένο ματς καθώς δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει πως οι Πέισερς του στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πρώτο NBA Cup.

Όπως είπε ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης το πρόβλημα δεν ήταν επιθετικό. Εξάλλου, ο Κρις Μίντλετον έβαλε 21 πόντους, όσους και ο Μπρουκ Λόπεζ, ο Μαλίκ Μπίσλι πέτυχε 12. Από τα «μεγάλα κανόνια» των Μπακς μονάχα ο Ντέιμιαν Λίλαρντ απογοήτευσε με 13. «Δεν ήταν η επίθεση. Δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε στο κρίσιμο σκέλος του αγώνα. Έκαναν ό,τι ήθελαν και εμείς όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Πέισερς, πάλι, είχαν τον αστέρα τους Τάιριζ Χάλιμπερτον σε εξαιρετική κατάσταση με 26 πόντους, ενώ είχαν άλλους πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με τους Μάτουριν (25 π.) ΜακΚόνελ (16 π.) και Τζάκσον (18 π.) να ξεχωρίζουν. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/1 στις 02:00) στην Ιντιάνα. Κι ο Αντετοκούνμπο σημείωσε με νόημα: «Θα είναι μια ακόμη ευκαιρία για να μπορέσουμε να τους νικήσουμε».

Οι τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ορισμένες τρυφερές εικόνες με την οικογένειά του που βρέθηκε στην αναμέτρηση. Σε αυτές εμφανίζεται να παίζει στο παρκέ με τους γιους του Λίαμ και Μάβερικ Σέι, ενώ φιλήθηκε και με τη σύντροφό του Μαράια Ντανάε η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της την κόρη τους Έβα Μπρουκ. «Νέο έτος, ίδιοι εμείς», έγραψε ο Έλληνας σούπερ σταρ στην λεζάντα.