Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μοιράζει θέαμα και δώρα στους θεατές, αλλά και στον Βινίσιους Ζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης που βρέθηκε στις εξέδρες του «Barclays Center», οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 144-122 των Μπρούκλιν Νετς κι επέστρεψαν στις επιτυχίες αφήνοντας πίσω τους την ήττα από τους Νιού Γιόρκ Νικς. Πλέον, έχουν ρεκόρ 23-8 στο πρωτάθλημα του NBA.

Τα «ελάφια» εκμεταλλεύτηκαν τις συγκυρίες και τις πολλές απουσίες που έχουν οι Μπρούκλιν Νετς για να φτάσουν σε μια άνετη νίκη. Μοίρασαν εξαιρετικά την μπάλα (41 ασίστ, οι περισσότερες τους στη σεζόν ως τώρα) και ήταν ιδιαίτερα εύστοχα από την περιφέρεια (23/51 τρίποντα). Και φυσικά είχαν τον «Greek Freak» σε πολύ καλή βραδιά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άγγιξε το triple-double καθώς είχε 32 πόντους με 83 τοις εκατό ευστοχία, δέκα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής. Οι 11 πόντοι που έβαλε στην 3η περίοδο καθώς ηγήθηκε της ομάδας του ήταν καθοριστικής σημασίας προκειμένου οι Μπακς να «χτίσουν» διαφορά ασφαλείας και να πάρουν για τα καλά τα ηνία του ματς. Οι Νετς άντεξαν μονάχα για ένα ημίχρονο.

Από τους Μπακς, ξεχώρισε και ο Κρις Μίντλετον που έβαλε 27 πόντους και είχε δέκα ασίστ. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ σε ένα κακό ματς για εκείνον πέτυχε μόλις 12 πόντους, ενώ σημαντική συμβολή είχαν οι Μαλίκ Μπίζλι με 17 πόντους, Μπόμπι Πόρτις με 14, Καμ Πέιν με 18 και Μαρτζόν Μποτσάμπ με 11. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε σχεδόν δύο λεπτά και είχε δύο ασίστ.

Δώρα στον Βινίσιους Ζούνιορ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε highlights στο κοινό και στο Μπρούκλιν βρέθηκε και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Βραζιλίας, Βινίσιους Ζούνιορ, ο οποίος είναι λάτρης του NBA και πριν από μερικές ημέρες συναντήθηκε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ μετά το τέλος του ματς βρέθηκε με τον Βραζιλιάνο επιθετικό και του έκανε δώρο τα παπούτσια που φορούσε υπογράφοντάς τα, αλλά του έδωσε και τη φανέλα του, επίσης υπογεγραμμένη. «Θα πάρεις όλο το πακέτο», του είπε σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.