Ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι κι επισήμως ο πρώτος διαγωνιζόμενος της νέας έκδοσης του ισπανικού Dancing with the Stars.

Ο Μιγκέλ Τόρες που έπαιξε στο παρελθόν στους «ερυθρόλευκους» και κρέμασε τα παπούτσια του το 2019 θα λάβει μέρος στο talent show που θα αρχίσει το προσεχές διάστημα, τόνισε το δίκτυο Telecinco. Ο Ισπανός μπακ έπαιξε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-14, αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί με σταθερότητα, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ. Ο Τόρες είχε υπογράψει 3ετές συμβόλαιο έναντι 500.000 ευρώ με την ομάδα του Πειραιά.

«Στοχεύω να τα δώσω όλα, παρόλο που δεν έχω ξαναχορέψει ποτέ. Το γεγονός πως έπαιζα ποδόσφαιρο και πως γυμναζόμουν σε όλη μου τη ζωή, πιστεύω θα με βοηθήσει. Αντέχω την κριτική. Αν μάλιστα αυτή έχει συμβουλευτικό ρόλο, τότε ακόμα καλύτερα. Διότι με βοηθάει να βελτιώνομαι και για αυτό είμαι άλλωστε εδώ. Για να κάνω το καλύτερο δυνατό», τόνισε συγκεκριμένα ο 37χρονος, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Χετάφε και η Μάλαγα, ενώ έγινε διεθνής με την Εθνική Ισπανία σε επίπεδο Κ-21.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη… περιπέτεια του Μιγκέλ Τόρες σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό. Στο παρελθόν έλαβε μέρος στο «Mask Singer» με τη σύντροφό του, τη διάσημη ηθοποιό Πάουλα Ετσεβαρία, με την οποία έχουν μαζί κι ένα γιο και σύντομα σκοπεύουν να παντρευτούν.