Η γκέλα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό δεν έχει επηρεάσει την ψυχολογία των οπαδών της ΑΕΚ όπως έδειξε και η υποδοχή που επιφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας στις Σέρρες, όπου την Πέμπτη (21/12) θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Ένωση είχε την ευκαιρία να ανέβει στην 1η θέση της βαθμολογίας αλλά την έχασε με το 2-2 στο Αγρίνιο, παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μετά τα πρώτα 14 λεπτά. Ένα άσχημο, αν μη τι άλλο, αποτέλεσμα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει το ηθικό των οπαδών της.

Αυτό έγινε σαφές και κατά την άφιξη της αποστολής της πρωταθλήτριας στις Σέρρες όπου έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από περίπου 200 άτομα, τα οποία με καπνογόνα και συνεχή συνθήματα αποθέωναν τους πάντες και ζητούσαν την κατάκτηση του τίτλου και φέτος, ενώ η συνέχεια δόθηκε στο ξενοδοχείο.

Εκεί, ο Αλμέιδα δέχθηκε να συναντήσει έναν οπαδό της ΑΕΚ με κινητικά προβλήματα ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του να δει από κοντά τον Αργεντίνο προπονητή, ο οποίος μίλησε μαζί του για λίγο και έβγαλαν και φωτογραφίες.