Η εντυπωσιακή πρόοδος του Γιάννη Κωνσταντέλια τον καθιστά έναν από τους πιο «καυτούς» μεταγραφικούς στόχους για μεγάλες ομάδες ανά την Ευρώπη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται στις λίστες πολλών κλαμπ, ένα εκ των οποίων είναι και η Γαλατασαράι, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η Γαλατασαράι ετοιμάζει πρόταση εκατομμυρίων για να πείσει τον ΠΑΟΚ να πει το «ναι» κι ο παίκτης να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη. Στο παρελθόν, ο τουρκικός σύλλογος είχε προσεγγίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά τα στελέχη της δεν είχαν καμία διάθεση να ακούσουν οποιαδήποτε προσφορά.

Ο Κωνσταντέλιας βρίσκεται και στο ραντάρ πολύ μεγαλύτερων και πλουσιότερων ομάδων από τη Γαλατασαράι, οι οποίες συμμετέχουν σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο ίδιος στο μεταξύ είχε δηλώσει πως παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ντάικι Χασιόκα»

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 24χρονος Ιάπωνας, Ντάικι Χασιόκα, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, βρίσκεται στην λίστα με τους παίκτες που εξετάζει ο ΠΑΟΚ, για να ενισχύσει το ρόστερ του.

Ο Ιάπωνας αμυντικός αγωνίζεται στη βελγική Σιντ Τρούιντεν και είναι ικανός να καλύψει όλη τη δεξιά πτέρυγα. Η ίδια αναφορά κάνει λόγο πως εκτός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά η προτεραιότητα του 24χρονου αμυντικού είναι να πάει σε κάποιο από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Ντάικι Χασιόκα άρχισε την καριέρα του από την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς της Ιαπωνίας το 2017. Έπειτα από 96 συμμετοχές πήρε μεταγραφή στο βελγικό σύλλογο τον Ιανουάριο του 2021 αρχικά ως δανεικός κι έπειτα ως μόνιμος με τη Σιντ Τρούιντεν να δίνει ένα εκατ. ευρώ.