Σαν αμυντικό χαφ αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στην Κέρκυρα ο Φρανσουά Μοδεστό, ενώ θέση βασικού στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού διεκδικεί και ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Σε ένα… δοκιμασμένο πείραμα αναμένεται να προχωρήσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague.

Με δεδομένες τις απώλειες των Μοϊσές Ουρτάδο και Ντουντού Σεαρένσε, ο Βάσκος προπονητής θα παρατάξει στην Κέρκυρα σε ρόλο αμυντικού μέσου τον Φρανσουά Μοδεστό, αφού ο Γάλλος είχε χρησιμοποιηθεί στην ίδια θέση στο ματς με την Λάρισα (πρωτάθλημα) και Αστέρα Τρίπολης (Κύπελλο), όπου τα είχε πάει αρκετά καλά.
Παράλληλα, ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, ειδικά μετά τη νέα μετριότατη εμφάνιση του Ντένις Ρόμενταλ κόντρα στον Ηρακλή.

Με τα παραπάνω στοιχεία που προκύπτουν, η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο «Τσινγκούρι» απέναντι στην Κέρκυρα είναι: Πάρντο, Τοροσίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Ριέρα, Φετφατζίδης, Φουστέρ και Μιραλάς.

Πηγή: gazzetta.gr