Εξελίξεις ενδέχεται να προκαλέσει η βαριά ήττα που υπέστη η Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Φούλαμ με 5-0 το βράδυ της Τετάρτης (6/12), καθώς σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» ο προπονητής Στιβ Κούπερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και η διοίκηση εξετάζει ήδη τις περιπτώσεις των Γιούλεν Λοπετέγι και Μάρκο Σίλβα.

Να σημειωθεί πως η ήττα από τη Φούλαμ, για τη 15η αγωνιστική στην Premier League, πρόκειται για την τέταρτη διαδοχική της Φόρεστ στο πρωτάθλημα. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως σύντομα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις με τον Λοπετέγκι, που είναι ελεύθερος, να είναι το φαβορί, καθώς ο Μάρκο Σίλβα δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Φούλαμ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

«Μπορώ να γυρίσω την κατάσταση»

Μετά το ματς ο Στιβ Κούπερ ανέφερε πως μπορεί να «γυρίσει» την κατάσταση και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου «talkSPORT» ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης μοιάζει διατεθειμένος να δώσει αυτή την ευκαιρία στον τεχνικό που οδήγησε τους «κόκκινους» στην Premier League έπειτα από περισσότερες από δύο δεκαετίες και κατάφερε να τους κρατήσει εκεί την περασμένη σέζον.

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κούπερ θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα ματς, το σαββατιάτικο (9/12) απέναντι στη Γουλβς εκτός έδρας στο «Μόλινιου» και αναλόγως το αποτέλεσμα θα παρθούν και αποφάσεις.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επί του παρόντος είναι 16η στην κατάταξη της Premier League με 13 βαθμούς έπειτα από 15 αγωνιστικές.