Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε εντυπωσιακά το φετινό μπάτζετ του Παναθηναϊκού ικανοποιώντας κάθε μεταγραφική επιθυμία του Εργκίν Αταμάν και των… οπαδών, οπότε η χαμηλή προσέλευση του κόσμου στον αγώνα με την Καρδίτσα, ο οποίος ήταν και ο πρώτος στη Basket League μετά την τιμωρία της έδρας, προκάλεσε εκνευρισμό.

Οι Πράσινοι ήταν πιο δραστήριοι από οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης στις μεταγραφές δημιουργώντας ένα ρόστερ που μπορείνα φτάσει στο Final 4, υπό την καθοδήγηση του Αταμάν, όπως λένε όλοι οι ειδικοί του μπάσκετ. Λογικό είναι, επομένως, στη διοίκηση να περιμένουν από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να το δείξει εμπράκτως.

Να έχει, δηλαδή, δυναμική παρουσία στο ΟΑΚΑ όχι μόνο στους αγώνες της Euroleague, όπου όντως υπάρχει μαζική προσέλευση και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αλλά και στη Basket League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καρδίτσα στο πρώτο παιχνίδι με ανοιχτές πόρτες μετά τη λήξη της τιμωρίας της έδρας αλλά στις εξέδρες ήταν περίπου 2.500-3.000 θεατές στην έναρξη του ματς, με την εικόνα να μην αρέσει καθόλου στον Γιαννακόπουλο.

Κάτι που έγινε σαφές και από το story που ανέβασε στα social media, γράφοντας τα εξής: «Πάρε προπονητή, πάρε πεντάρι, πάρε τριάρι, πάρε άσο, πάρε, πάρε, πάρε, πάρε τον π@@λο… Και όταν τα πάρεις όλα αυτά, στον πρώτο αγώνα που επιτρέπεται πλέον κόσμος, πάρε και τα @αρχ@δι@ μας, εμείς θα πάμε για καφέ».