Ο Λευτέρης Πετρούνιας γιορτάζει τα 33α γενέθλιά του σήμερα (30/11) και αυτή η ξεχωριστή ημέρα άρχισε για τον Χρυσό ολυμπιονίκη των κρίκων με το πρώτο… δώρο – την αγάπη των δύο κορών του.

Οι δύο κόρες του, λοιπόν, κι εκείνος μοιράστηκαν μια τρυφερή αγκαλιά, με τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση να σημειώνει σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Η πιο ωραία αγκαλιά για την ημέρα των γενεθλίων σου».

Το κίνητρο που του δίνει η οικογένειά του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, που συνεχίζει την προετοιμασία του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με απώτερο στόχο να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις αρχές Οκτωβρίου, αναφέρθηκε στο ρόλο που έχει η οικογένεά του και το κίνητρο που του δίνει.

«Πολλά πράγματα μου δίνουν ώθηση να συνεχίζω, αλλά πρωτίστως και κυρίως μου δίνουν κίνητρο τα παιδιά και η οικογένειά μου. Μου δίνουν πολλή δύναμη και στήριξη και ήταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και με παρακολούθησαν. Αυτό με βοηθάει πολύ στο να συνεχίζω να δουλεύω», δήλωσε.

«Κάθε χρόνο είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερος, οι… πεταλούδες στο στομάχι γίνονται “χειρότερες”. Αλλά όταν μπαίνω στην αρένα, είμαι πολύ ήρεμος και λατρεύω το συναίσθημα του να ακούω το όνομά μου από τους ανθρώπους. Οι Έλληνες μου δείχνουν πάντα τη στήριξή τους και μου δίνουν δύναμη», επισήμανε.