Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς και όλα δείχνουν ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, στον Ερυθρό Αστέρα όμως αποφάσισαν να κάνουν την προσπάθειά τους, όπως φάνηκε και από τη δήλωση του προέδρου του κλαμπ, αν και γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Ο Σέρβος σέντερ είναι αυτός που επέλεξε τελικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να ενισχυθούν οι Ερυθρόλευκοι στους ψηλούς και τα νέα από ΗΠΑ είναι ευχάριστα αφού τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για αποδέσμευσή του από τους Κινγκς. Έτσι, ο δρόμος θα ανοίξει για να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ, τον οποίο πάντως θέλει και ο Ερυθρός Αστέρας.

«Άκουσα για την καλή πρόταση του Ολυμπιακού, όμως η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεφ τώρα. Είναι δική του απόφαση μαζί με τον μάνατζέρ του. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν κάνει ποτέ λάθος. Ας τους αφήσουμε ν’ αποφασίσουν, ό,τι κι αν γίνει δεν θα υπάρξει πρόβλημα, κανένας θυμός, όλα καλά», ήταν τα λόγια του Νεμπόισα Τσόβιτς.

Λόγια που δείχνουν ότι και στη Σερβία ξέρουν πολύ καλά ότι ο Πετρούσεφ, αν δεν έρθουν τα πάνω-κάτω την τελευταία στιγμή, θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.