Η Μίλαν ψάχνει για επιθετικό και κατέληξε στην περίπτωση του Σερχού Γκιρασί, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή σεζόν φέτος στη Γερμανία με τη φανέλα της Στουτγάρδης.

Ο 27χρονος Γάλλος φορ, με καταγωγή από τη Γουϊνέα, έχει πετύχει ήδη 16 γκολ και δύο ασίστ στις δέκα πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga και σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello sport» η Μίλαν έδωσε τα χέρια με τον ατζέντη του για την απόκτηση του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Γκιρασί με τη Στουτγκάρδη υπάρχει ρήτρα εξαγοράς μόλις στα 18 εκατ. ευρώ, που η ομάδα του Μιλάνου έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «BILD», πάντως, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επαφή σε επίπεδο συλλόγων, ενώ ο ατζέντης του μιλάει και με άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Πως επηρεάζονται οι Βαγγέλης Παυλίδης και Φώτης Ιωαννίδης

Αν όντως προχωρήσει η μεταγραφή του Γκιρασί στη Μίλαν, αυτό αναμένεται να «πυροδοτήσει» ντόμινο εξελίξεων στην αγορά των επιθετικών στην Ευρώπη. Η Στουτγάρδη ως τώρα είναι μια από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή στράικερ της Άλκμααρ Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο Παυλίδης βρίσκεται στην ατζέντα πολλών γερμανικών ομάδων, με τον ολλανδικό σύλλογο, όμως, να μην είναι… εύκολος στις διαπραγματεύσεις και να ζητά άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα ενός εκ των πιο αξιόπιστων σκόρερ της Eredivisie. Ο 25χρονος Παυλίδης έχει συμβόλαιο ως το 2025 και αυτή τη σεζόν μετράει 15 γκολ και τρεις ασίστ σε 19 συμμετοχές με το σύλλογό του. Στο παρελθόν, είχε βρεθεί και στο «ραντάρ» της Μίλαν.

Η Στουτγάρδη, στο μεταξύ, έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, τον οποίο πάντως, θέλει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει στο «τριφύλλι» επτά με οκτώ εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους για να τον αποκτήσει. Ο 23χρονος διεθνής με την Ελλάδα Ιωαννίδης μετράει οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε 20 ματς με τον Παναθηναϊκό αυτή τη σεζόν κι έχει συμβόλαιο ως το 2027.