Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τη Βαλένθια και επικράτησε με 90-73 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague πετυχαίνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη και ανεβαίνοντας κι άλλο στην κατάταξη, με τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν και τους οπαδούς να στήνουν το δικό τους πάρτι στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη.

Από την αρχή της σεζόν οι φίλοι των Πράσινων στήριξαν αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος και δεν απογοητεύθηκαν από τα άσχημα αποτελέσματα. Όλοι άλλωστε, από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Αταμάν μέχρι και τους παίκτες και τους οπαδούς ήξεραν ότι θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να δέσει η ομάδα, η οποία δεν έχει απλά νέο προπονητή αλλά και εντελώς διαφορετικό ρόστερ σε σχέση με πέρυσι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός ακόμη δεν είναι έτοιμος σε απόλυτο βαθμό, έχοντας να αντιμετωπίσει και διάφορα προβλήματα τραυματισμών, παρ’ όλα αυτά είναι σαφές πλέον ότι η ομάδα έχει αρχίσει να δένει και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα. Όπως φαίνεται και το δέσιμο ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο, ο οποίος για ακόμη μία φορά είχε πολύ δυνατή παρουσία στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών και όλοι μαζί έστησαν το δικό τους πάρτι, με το κλίμα να γίνεται συνεχώς όλο και καλύτερο γύρω από την ομάδα που χτίζει ο Αταμάν.