Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα και απάντησε στις ερωτήσεις που του έκανε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας.

Αρχικά, τόνισε πως σ’ εκείνον το… μεγάλο άλμα βγαίνει όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. «Θα το κάνω, όταν νιώσω πως πάω να χάσω», είπε χαρακτηριστικά ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος.

Έπειτα, ανέφερε: «Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα. Εμένα μ΄ αρέσει να περνάω απαρατήρητος. Φάντασμα μ΄ αρέσει να είμαι. Δεν μ΄ αρέσει ούτε να μιλάω σε κάμερες ούτε να κάνω συνεντεύξεις. Δε μ΄ αρέσουν αυτά. Γενικά εγώ κάνω πάντα αυτό που θέλω. Άμα θέλω να βρίσω, θα βρίσω. Δε με νοιάζει τι θα πει κανένας…».

Ακολούθως «γκρέμισε» αυτό που είχε χτίσει ο ίδιος σε άλλη πρόσφατη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV, όπου είχε αναφέρει πως σε δέκα χρόνια ίσως να έχει κόμμα. «Όχι, δε σκέφτομαι να κάνω κόμμα. Δεν θα ασχοληθώ με τίποτα τέτοιο», τόνισε και πρόσθεσε πως έχει μια ιδέα για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον, αλλά ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά του.

Μιλώντας για το τι σχεδιάζει να κάνει αν πετύχει την επίδοση των 8,76 μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που πλησιάζουν, ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής αποκάλυψε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, αν φτάσω τα 8,76μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ενώ έκλεισε λέγοντας πως «δεν το περίμενα ότι θα φτάσω εδώ που είμαι, όταν ξεκινούσα την καριέρα μου».