Η κίνηση της συντρόφου του Φιλίπ Πετρούσεφ, που έχει συνδεθεί με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, να ακολουθήσει τον λογαριασμό του συλλόγου στο Instagram έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά των φημών περί πιθανής μετακίνησής του στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Πόσο μάλλον αφού, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Μαρούσι με 111-83 το βράδυ της Κυριακής (19/11) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, αποκάλυψε πως έχει κάνει κάποιες εισηγήσεις για μεταγραφή στη διοίκηση και το ζήτημα, που το διαχειρίζεται η διοίκηση, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η εντυπωσιακή Τάνια Σουμάκοβιτς, τώρα, που είναι πολύ ενεργή στα social media αποφάσισε να ακολουθήσει τη σελίδα του Ολυμπιακού στο Instagram κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί… προπομπός της μετακίνησής του στον Πειραιά. Άλλωστε, είναι μια τακτική που συνηθίζεται από τον περίγυρο των παικτών: προτού ολοκληρώσουν μια μεταγραφή, οι κοντινοί τους άνθρωποι να ακολουθούν την επόμενη ομάδα τους στα social media.

Ο Πετρούσεφ, 23 ετών φόργουορντ-σέντερ, που αγωνίζεται στους Σακραμέντο Κινγκς, αφότου πήρε μεταγραφή εκεί από τους Φιλαδέλφεια 76ερς, δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον προπονητή Μάικ Μπράουν, ο οποίος τον άφησε εκτός και πάλι τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/11), όταν οι «βασιλιάδες» νίκησαν τους Ντάλας Μάβερικς στο πρωτάθλημα του NBA με 129-113, παρόλο που ο αναπληρωματικός σέντερ των Κινγκς, ο Άλεξ Λεν, τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκά ΜΜΕ, οι Κινγκς δεν αποκλείεται να τον αποδεσμεύσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ ο Πετρούσεφ φέρεται να έχει συνομιλήσει και με τον συμπαίκτη του και πρώην ηγέτη του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, για τους νταμπλούχους Ελλάδας.