Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει σκοράρει γκολ με σχεδόν όλους τους τρόπους που μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά με τα… γεννητικά του όργανα δεν είχε βρει δίχτυα ποτέ ως τώρα. Ο Νορβηγός στράικερ, που ήταν από τους πρωταγωνιστές στην «χορταστική» εκτός έδρας ισοπαλία (4-4) της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι για την Premier League την περασμένη Κυριακή (12/11) μίλησε για το τέρμα που πέτυχε.

Ο 23χρονος Νορβηγός επιθετικός σκόραρε δις και μάλιστα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Χουλιάν Αλβαρες, έκανε προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρασέρνοντάς τη με τα… ευαίσθητα σημεία του σώματος του.

Ερωτηθείς σχετικά, ο νεαρός άσος της πρωταθλήτριας Αγγλίας και Ευρώπης, σχολίασε με χιούμορ: «Δεν είχα σκοράρει ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Αυτό λοιπόν, είναι ένα σημαντικό… βήμα, αλλά δεν το πολυσκέπτομαι. Σκέπτομαι μόνο την νίκη. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και τελικά δεν ήταν τόσο άσχημο το ξεκίνημα της σεζόν».

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στην τρέχουσα σεζόν μετράει 17 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 18 συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, με τα 13 από αυτά να έρχονται σε 12 αγώνες στην Premier League.

Η Σίτι, στο μεταξύ, έχει ανοίξει έναν πρώτο κύκλο επαφών με τους εκπροσώπους του προκειμένου να του επεκτείνει το συμβόλαιο δίνοντάς του παράλληλα περισσότερα χρήματα από τα περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει ετησίως επί του παρόντος. Αυτό γιατί ακούγονται και πάλι οι «σειρήνες» της Ρεάλ Μαδρίτης.