Εξελίξεις και μάλιστα ευχάριστες για τους προφυλακισθέντες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο προανήγγειλε με δηλώσεις του ο πρωθυπουργός της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς.

Ο Κροάτης πρωθυπουργός έδωσε το παρών στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια συνάντηση, στην οποία ο Πλένκοβιτς είχε την ευκαιρία να μιλήσει ξανά για τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παραμένουν προφυλακισμένοι έπειτα από όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Αύγουστο με τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ.

Όπως, λοιπόν, είπε στις δηλώσεις του στη συνέχεια, περιμένει μεγάλες εξελίξεις και μάλιστα ευχάριστες για τους Κροάτες οπαδούς και τις οικογένειές τους.

«Μιλάω πολύ γι’ αυτό το θέμα με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες. Αυτές οι συνομιλίες σήμερα ήταν πολύ εποικοδομητικές και αναμένω πραγματικά μεγάλες εξελίξεις που θα κάνουν χαρούμενες τις οικογένειες των πολιτών μας που παραμένουν στην Αθήνα», ήταν τα λόγια του Αντρέι Πλένκοβιτς.