Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε κανονικά στη 12άδα τον Ντίνο Μήτογλου, πράγμα που σημαίνει ότι επιστρέφει σε επίσημο αγώνα έπειτα από απουσία 573 ημερών λόγω τιμωρίας του για υπόθεση ντόπινγκ.

Στις 26 Μαρτίου 2022 η Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία αγωνιζόταν ο Έλληνας παίκτης, αντιμετώπιζε τη Βαρέζε και στον έλεγχο ντόπινγκ που ακολούθησε το δείγμα του ήταν θετικό. Αυτό είχε ως συνέπεια να τιμωρηθεί με αποκλεισμό 1,5 χρόνου αλλά τα δύσκολα πέρασαν για τον Μήτογλου που μπορεί να χαμογελάσει ξανά.

Έχοντας ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη την παραμονή του τελικού του Super Cup με τον Ολυμπιακό ο Έλληνας φόργουορντ είναι στη διάθεση του Αταμάν, ο οποίος τον συμπεριάλαβε κανονικά στη 12άδα για την αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μήτογλου επιστρέφει σε επίσημο αγώνα έπειτα από απουσία 573 ημερών και ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά τον 4ο τελικό της Basket League τη σεζόν 2020-21, όταν οι Πράσινοι είχαν νικήσει το Λαύριο και είχαν κατακτήσει τον τίτλο.