Η Μπάγερν Μονάχου πήρε τελικά θέση επισήμως για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Νουσαΐρ Μαζραουί, για τον οποίο Γερμανός βουλευτής ζήτησε την απέλασή του μετά τη στήριξή του στην Παλαιστίνη, γνωστοποιώντας ότι θα έχει μια ενδελεχής προσωπική συζήτηση με τη διοίκηση του κλαμπ.

Την Κυριακή (15/10) η Bild έγραφε ότι οι Βαυαροί φοβούνται για το κλίμα στα αποδυτήρια λόγω του Μαροκινού πλάγιου μπακ που υποστηρίζει την Παλαιστίνη και του Ντάνιελ Πέρετς που είναι Ισραηλινός, για να ακολουθήσει μία μέρα μετά η παρέμβαση του βουλευτή Γιοχάνες Στάινινγκερ του συντηρητικού κόμματος CDU.

Ήταν απαραίτητο, επομένως, με όλα αυτά που γίνονται να υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά της Μπάγερν και τελικά ήρθε μέσω μιας ανακοίνωσης στην οποία αναφέρονται τα εξής…

«Η Μπάγερν επικοινώνησε με τον Νουσαΐρ Μαζράου μετά τη δημοσίευσή του στο Instagram. Ο παίκτης βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αφρική με την εθνική ομάδα του Μαρόκου. Μετά την επιστροφή του, έχει προγραμματιστεί ενδελεχής προσωπική συζήτηση με την διοίκηση της ομάδας.

Ανεξάρτητα από αυτό, όλοι, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων, γνωρίζουν τις αξίες της Μπάγερν. Τις έχουμε εκφράσει δημόσια με ανάρτησή μας μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ. Όλοι ανησυχούμε για τους φίλους μας στο Ισραήλ και στεκόμαστε δίπλα τους. Την ίδια ώρα, ελπίζουμε για ειρηνική συνύπαρξη για όλους τους ανθρώπους στη Μέση Ανατολή».