Ο πόλεμος στο Ισραήλ απειλεί να προκαλέσει πρόβλημα στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου όπως αναφέρει η Bild, η οποία εστιάζει στα μηνύματα που έστειλαν μέσω των social media ο Ισραηλινός τερματοφύλακας Ντάνιελ Πέρετς και ο Μαροκινός πλάγιος μπακ/εξτρέμ Νουσαΐρ Μαζραουί.

Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται συνεχώς με όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή τις τελευταίες 9 μέρες και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάταση τόσο φοβούνται… εμφύλιο στη Μπάγερν Μονάχου. Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει η Bild, η οποία εστιάζει στους Πέρετς και Μαζραουί.

Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας έγραψε στα social media ένα μήνυμα στα εβραϊκά, αναφέροντας τα εξής: «Η καρδιά μου βρίσκεται μαζί με όλους τους ανθρώπους. Μείνε δυνατοί και προσέχετε τους εαυτούς σας. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό». Την ίδια ώρα, ο Μαροκινός πλάγιος μπακ/εξτρέμ τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνης κάνοντας ανάρτηση με το ακόλουθο εδάφιο από το Κοράνι: «Και μην νομίζετε ότι ο Αλάχ είναι αδιάφορος προς εκείνους που κάνουν κακό. Τους συγκρατεί μόνο μέχρι τη μέρα που τα μάτια τους θα παγώσουν από τον τρόμο».

Μια κατάσταση που δεν αποκλείεται να προκαλέσει τελικά μεγάλες εντάσεις στα αποδυτήρια των Βαυαρών, καταλήγει η Bild.