Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις με τους Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Διαμαντίδη, ωστόσο με τον Βασίλη Σπανούλη παρατηρείται στασιμότητα και ενώ αρχικά η οριστική συμφωνία θεωρούταν δεδομένη πλέον οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Ο V-Span έχει εκφράσει τη θέληση του να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που άλλωστε επιθυμούν και οι «πράσινοι» όμως υπάρχουν ορισμένα σημαντικά ζητήματα στα οποία δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Οι δύο πλευρές δείχνουν να επιμένουν στις θέσεις τους κάτι που αν εξακολουθήσει να συμβαίνει το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν σε… διαζύγιο.
Από την άλλη μεριά η δεδομένη θέληση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να ανανεώσει ο παίκτης μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο, αν και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση του Γιάκα Λάκοβιτς.
Σαφέστατα σε σχέση με τότε εντοπίζονται σημαντικές διαφορές, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε καταθέσει επίσημη πρόταση, κάτι που για την ώρα δεν έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά την όλη διαδικασία.

Μένουν «Σάρας» και Αμερικανοί

Όπως είναι λογικό στον πάγο μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του Kill-Bill έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων των Νίκολας Μπατίστ και Γιασικεβίτσιους.
Οι Αμερικανοί όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα παραμείνουν στην ομάδα, ενώ θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που έχει στο συμβόλαιο του ο «Σάρας» για επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» για ακόμα ένα χρόνο.

Ωστόσο στη συνέχεια θα του γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποδεχτεί. Αλλωστε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν δείχνει διατεθειμένη να του προσφέρει υψηλότερη αμοιβή.
Ποικίλα σενάρια φέρνουν τον Βασίλη Σπανούλη με το ένα πόδι στον Ολυμπιακό «πακέτο» με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς λόγω του κοινού τους μάνατζερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως θα περιμένουν το τέλος των διαπραγματεύσεων με του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

www.sport.gr