Ο Λιβάι Γκαρσία δεν έχει αρχίσει και με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν με την ΑΕΚ έχοντας αντιμετωπίσει μυικά προβλήματα τραυματισμών αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη Βόλφσμπουργκ, η οποία ενδιαφερόταν στο παρελθόν και ενδιαφέρεται και τώρα, όπως αναφέρουν γερμανικοί λογαριασμοί στα social media.

Οι «Λύκοι» είχαν χτυπήσει επισήμως την πόρτα της Ένωσης πέρυσι και είχαν κάνει πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον επιθετικό από το Τρινιντάντ & Τομπάγκο αλλά η απάντηση που είχε λάβει ήταν αρνητική. Αυτό, όμως, δεν την πτοεί.

Όπως αναφέρουν γερμανικοί λογαριασμοί στα social media που ασχολούνται εκτενώς με τα νέα της Βόλφσμπουργκ, υπήρξε νέα επαφή με την ΑΕΚ προκειμένου να ενημερωθεί για την τιμή του 26χρονου φορ, ο οποίος πριν λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2028.

Οι Γερμανοί δεν αναφέρουν και ποια ήταν η απάντηση της Ένωσης, ποιο είναι το ποσό με το οποίο κοστολογεί τον Γκαρσία δηλαδή, αλλά μπορεί ο καθένας να υποθέσει ότι είναι πολύ υψηλό αν υπολογίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού απορρίφθηκε πρόταση της Λανς ύψους 21 εκατ. ευρώ.