Ο Μάριο Μπερέτα άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για το κοντινό μέλλον της ομάδας του. Ο Ιταλός κόουτς αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν το «δικέφαλο του βορρά».

Για το πως θα αγωνίζεται η ομάδα: «Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας θα μοιάζει με τον περσινό. Μπορεί να παίξουμε με δύο στο κέντρο και έναν καθαρό επιθετικό ή με έναν στο κέντρο και δύο καθαρούς επιθετικούς. Αυτό θα αποφασίζεται την τελευταία στιγμή και ανάλογα με τον αντίπαλο. Ο τρόπος θα είναι παρόμοιος με τον περσινό».

Για το αν η ομάδα θα προλάβει να είναι έτοιμη: «Στην Ιταλία έχουμε συνηθίσει να κάνουμε προετοιμασία από νωρίς. Ο χρόνος που είναι διαθέσιμος πιστεύω ότι είναι αρκετός για να είναι η ομάδα έτοιμη στην αρχή της σεζόν. Ανεβάσαμε στροφές από την πρώτη κιόλας προπόνηση, για να είμαστε έτοιμη για τα ευρωπαϊκά ματς. Άλλωστε, μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα θα σταματήσει λόγω Εθνικής. Εκεί θα χρειαστεί να φορτσάρουμε και πάλι για να μείνουμε σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας».

Για τα επικείμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει να συλλέγουμε πληροφορίες για τους πιθανούς αντιπάλους μας. Οι δύο από τις πέντε παίζουν σε αγώνες των πρωταθλημάτων τους, άρα είναι εύκολη η συλλογή πληροφοριών. Κάθε μέρα μαζεύουμε πληροφορίες από όλες τις ομάδες».

Για την οικονομική κατάσταση και τις μεταγραφές: «Δεν είναι δουλεία μου τα οικονομικά της ομάδας. Υπάρχουν αρμόδιοι που μπορούν να σας μιλήσουν για τέτοια θέματα. Η δικιά μου δουλειά είναι να δουλεύω μέσα στο γήπεδο και τίποτα άλλο. Με τη διοίκηση θα αξιολογήσουμε όλους τους παίκτες και άμα κρίνουμε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε κάποια θέση θα αποκτηθεί παίκτης».

Για την απόκτηση αριστερού μπακ: «Αξιολογώ τους παίκτες κάθε μέρα. Σίγουρα ο τραυματισμός του Λίνο θα μας κάνει να ψάξουμε για παίκτη. Νομίζω, ότι εκεί θα πρέπει να ενισχυθούμε».