Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άγιαξ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με στόχο τη νίκη που θα τη μετατρέψει ακόμη και σε φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά το τρίποντο που πήρε στην Αγγλία επί της Μπράιτον και τα νέα δεν είναι ευχάριστα αφού την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός άσος είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Ένωσης έχοντας δώσει τη λύση πολλές φορές αλλά τώρα δεν θα μπορέσει να το κάνει αφού την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, ο Τσούμπερ ένιωσε ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί και να μην υπάρξει πιο σοβαρό πρόβλημα, με τον Ματίας Αλμέιδα να χάνει ένα υπερπολύτιμο «όπλο» για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Ο Αργεντίνος προπονητής παρατάσσει την ΑΕΚ με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Σιντιμπέ στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Χατζισαφί αριστερά και στόπερ τούς Βίντα και Μουκουντί που επιστρέφουν στη δράση, ενώ οι δύο στο κέντρο είναι οι Σιμάνσκι και Πινέδα.

Από εκεί και πέρα, ο Άμραμπατ θα είναι ο δεξιός εξτρέμ, ο Γκατσίνοβιτς αριστερά και ο Αραούχο θα κινείται ως ελεύθερος πίσω από τον προωθημένο Πόνσε.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Πόνσε.