Σε ένα ματς με τρία δοκάρια, δύο για τους γηπεδούχους και ένα για τους φιλοξενούμενους, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Φελίπε και ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League αλλά στο 86′ ο Γιουμπιτάνα έκανε το 1-1 και έδωσε βαθμό στον Ατρόμητο.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό και ήταν οι Περιστεριώτες αυτοί που πατούσαν καλύτερα, έχοντας την πρώτη τους φάση στο 4′ με το σουτ του Ανγκιέλσκι εντός περιοχής, για να ακολουθήσει στο επόμενο λεπτό η επικίνδυνη σέντρα του Ρομπάιγ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ αφού κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της.

Μετά το πρώτο 10λεπτο, πάντως, οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν τρεις φορές μέσα σε 15 λεπτά με τον Μπάκιτς, για να έρθει τελικά το γκολ στο 33′: Σέντρα του Αμπάντα από αριστερά, κεφαλιά του Φελίπε και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Όταν επέστρεψαν από αυτά, ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση και την άγγιξε στο 47′ με το σουτ του Βαλένσια, μετά τη σέντρα του Ανγκιέλσκι, που πήγε στο δοκάρι του Σωτηρίου. Ένα 10λεπτο μετά, στο 57′, ήταν η σειρά των Κρητικών να βρουν δοκάρι με σουτ του Τοράλ από το ύψος της περιοχής, για να ακολουθήσει ένα 15λεπτο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Στο τελευταίο 20λεπτο, όμως, το παιχνίδι… αγρίεψε ξανά, με τον ΟΦΗ να έχει δεύτερο δοκάρι στο 77′ με τον Μοσκέρα που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και σούταρε, με το 1-0 να παραμένει ως το 86′, όταν ήρθε η ισοφάριση: Ο Έντερ βρήκε ωραία τον Γιουμπιτάνα και αυτός νίκησε τον Σωτηρίου για το 1-1, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Σωτηρίου, Βούρος, Καρώ, Πασαλίδης, Λάρσον, Μεγιάδο (64′ Γκλάζερ), Γκαγέγος (79′ Θοράρινσον), Μπάκιτς, Αμπάντα, Τοράλ (79′ Νέιρα), Λουίς Φελίπε (72′ Μοσκέρα).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Έντερ, Φριτζόνσον (46′ Κούντε), Βαλένσια (79′ Κουέν), Καμαρά (64′ Γιουμπιτάνα), Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.