Ο Πεπ Μπιέλ ήταν ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων άλλων χωρών και συγκεκριμένα της Κράσνονταρ από τη Ρωσία, με τους Ερυθρόλευκους όμως να λένε «όχι» σε πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ ενώ συμφώνησαν με την Πεντικσπόρ για την παραχώρηση του Αχμέντ Χασάν με τη μορφή δανεισμού.

Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται για το κυριακάτικο (17/9) ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena στην επανέναρξη της Stoiximan Super League αλλά τα ρεπορτάζ που τους αφορούν έχουν να κάνουν και με μεταγραφικά θέματα.

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Κράσνονταρ για τον Μπιέλ ύψους 4,5 εκατ. ευρώ. Για την ακρίβεια, οι Ρώσοι πρόσφεραν 4 εκατ. ευρώ και άλλες 500.000 ευρώ ως μπόνους αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητικοί.

Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, είχαν ξοδέψει περισσότερα και συγκεκριμένα 6 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Μπιέλ από την Κοπεγχάγη το περσινό καλοκαίρι, με τον παίκτη να έχει καταγράψει συνολικά σε αυτό το διάστημα 46 συμμετοχές με 12 γκολ και 5 ασίστ.

Δανεικός στην Πεντικσπόρ ο Χασάν

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με την Πεντικσπόρ για την παραχώρηση του Αχμέντ Χασάν με τη μορφή δανεισμού. Ο Αιγύπτιος επιθετικός αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν στην Τουρκία και οι εμφανίσεις του με την Αλάνιασπορ, με την οποία είχε 11 γκολ σε 26 συμμετοχές, ήταν αρκετές για να πείσουν την Πεντικσπόρ να τον αποκτήσει έστω με δανεισμό.