Αμέσως μετά την είδηση της σύλληψης της μητέρας των τριών παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας, οργισμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της στην Πάτρα.

Στο σημείο επικρατούσε αναβρασμός, ενώ σε ένα από τα παντζούρια του σπιτιού ήταν γραμμένη η φράση «Θάνατος στους παιδοκτόνους». Σύμφωνα με το thebest.gr, ο κόσμος ήταν έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου μέχρι αργά το βράδυ, ενώ μέσα στην οικία βρίσκονταν μέλη της οικογένειάς της.

«Κρεμάστε τη»

«Να την κρεμάσουν και να περάσει όλη η Ελλάδα και κάθε ένας να την τιμωρεί» είπε οργισμένη μία γυναίκα στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ όλοι φώναζαν «Ντροπήτα παιδιά», σύμφωνα με το pelop.gr, ενώ άλλοι φώναζαν «κρεμάστε την» και «δώστε την στο λαό».

Κόσμος έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου

Κάποια στιγμή το η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου καθώς το πλήθος άρχισε να χτυπάει τις πόρτες, ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Κόσμος έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου

Μάλιστα η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου επιχείρησε να περάσει μέσα από το οργισμένο πλήθος για να μπει στο σπίτι και η αδερφή της 33χρονης την τράβηξε για να μην τη λιντσάρουν.

Κόσμος έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου