Σοκάρει η τραγική εξέλιξη με την 37χρονη από το Βελβεντό Κοζάνης, η οποία αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο. Η σορός της γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών, εντοπίστηκε σε χωράφι, ιδιοκτησίας του συζύγου της.

Ο άντρας συνελήφθη, καθώς όπως μετέδωσε το Mega, φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνος την σκότωσε και την έθαψε στο χωράφι.

Ο σύζυγος φέρεται να χτύπησε τη γυναίκα του, την ώρα που τα παιδιά τους κοιμόνταν, να την στραγγάλισε, κατόπιν να την έθαψε και μια ημέρα μετά να φρέζαρε το χωράφι προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Αίσθηση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι από το Σάββατο που είχε εξαφανιστεί η γυναίκα, ο σύζυγός και ο πεθερός της παρακολουθούσαν τις έρευνες της αστυνομίας, ενώ ο άντρας προσπαθούσε να θολώσει τα νερά «παίζοντας θέατρο».

Ήταν ο σύζυγος που κατέθεσε στην αστυνομία ότι το μοιραίο βράδυ η γυναίκα είχε βγει να πιεί ένα ποτό και από τότε εξαφανίστηκε. Μάλιστα ο ίδιος έπαιρνε τηλέφωνο σε οδηγούς ταξί για να ρωτήσει μήπως είδαν τη γυναίκα του, κατά τις ημέρες που αναζητούταν.

Πριν αποκαλυφθεί η άγρια δολοφονία, ο 40χρονος συζυγοκτόνος, παριστάνοντας τον ανήξερο, προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία, κάνοντας δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ: «Δεν αποκλείω τίποτα. Είναι οι γονείς της εδώ. Δεν έχω κάποιο σημάδι από τη γυναίκα ότι βρίσκεται κάπου. Ούτε από τη μητέρα της υπήρχε κάποια ειδοποίηση. Είμαστε στο ψάξιμο, όλο το χωριό έχει κινητοποιηθεί και ψάχνει νύχτα μέρα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Ελπίζω ότι κάπου μπορεί να είναι. Ούτε να κοιμηθώ μπορώ», δήλωνε ο συζυγοκτόνος.