Τραγική κατάληξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του μόλις δύο ετών κοριτσιού που αναζητούνταν από χθες, στον Πύργο. Το παιδί βρέθηκε νεκρό, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, στην περιοχή Κατσικάρι. Το νεκρό νήπιο εντόπισαν πυροσβέστες, που μετείχαν στις έρευνες μαζί με αστυνομικούς, ενώ η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό και η σορός του εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ στον Πύργο.

Το παιδί βρέθηκε αρκετά μακριά από το σημείο που αρχικά το αναζητούσαν.

Σύμφωνα με την οικογένεια του νηπίου, που διαμένει σε καταυλισμό στην περιοχή του Πύργου, το δίχρονο κορίτσι χάθηκε ξαφνικά χθες το μεσημέρι και αμέσως μετά ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες ερευνούσαν από χθες, μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, ξεκινώντας από την περιοχή του στρατοπέδου και καταλήγοντας στο αυλάκι κοντά στη Φιλοθέη, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Η επιχείρηση διεκόπη κατά τη διάρκεια της νύχτας, και ξεκίνησε πάλι με το πρώτο φως της ημέρας.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του ανέφεραν νωρίτερα πως το κορίτσι μπορεί να έχει απαχθεί ή να έπεσε σε αυλάκι της περιοχής. Τόσο οι συγγενείς του δίχρονου παιδιού όσο και οι αρχές, εκτιμούσαν ότι έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες χθες το μεσημέρι, διεκόπη και η ροή νερού.