Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις από τη συμπληρωματική έρευνα της Αστυνομίας για τη δράση του ψευτογιατρού που οδήγησε στον θάνατο όχι πλέον τρία, αλλά 12 άτομα.

Κάτοικος των νοτίων προαστίων της Αθήνας, που έχασε την καρκινοπαθή γυναίκα του, μητέρα τριών παιδιών, περιγράφει στην ΕΡΤ το μαρτύριο που έζησε.

«Εγώ της έλεγα να συνεχίσει τον σωστό δρόμο, με γιατρούς, νοσοκομεία και αυτή μου έλεγε ότι σωστός δρόμος είναι αυτά που της προτείνει. Τέτοια πλύση εγκεφάλου της είχε κάνει. Δεν μπορείς να μην προστατεύεις τον εαυτό σου, να μην τρως, να μην παίρνεις φάρμακα, πώς ζεις, μόνο με μήλα, της έλεγα» ανέφερε.

Οι μαρτυρίες των θυμάτων φέρεται να αποκαλύπτουν και εμπλοκή τρίτων προσώπων, συνεργών του ψευτογιατρού.

Σύμφωνα με μαρτυρία θύματος, παράλληλα με τον 47χρονο δρούσαν δύο παρακυκλώματα. Το ένα είχε μέλη αποκλειστικές νοσοκόμες που αλίευαν υποψήφια θύματα σε νοσοκομεία. Το άλλο προωθούσε σκευάσματα. Και τα δύο είχαν μεγάλη ζήτηση.

Άλλο θύμα του λέει: «Ισχυριζόταν ότι ήταν ο πιλότος που είχε καταρρίψει το αεροπλάνο του ανιψιού του Ερντογάν και για το λόγο αυτό είχε επικηρυχθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και δήθεν φυλασσόταν από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες».

«Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά» λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα αναζητώντας πού κατέληγε το μαύρο χρήμα που αποσπούσε απο τα θύματά του.