Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Η νεαρή γυναίκα δίνει τη δική της μάχη εντός του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται ενώ οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποκατάσταση της.

Οι Αρχές συλλέγουν στοιχεία συνεχώς με μόνο στόχο να καταφέρουν να φτάσουν στη δράστιδα που θέλησε να καταστρέψει τη ζωή της Ιωάννας και να τη σημαδέψει για πάντα με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του StarChannel, το βράδυ της Δευτέρας, ο κλοιός γύρω από τη δράστιδα σφίγγει κι άλλο καθώς οι αστυνομικοί μετά από διασταύρωση πολλών στοιχείων και δεκάδων μαρτυριών που έχουν στα χέρια τους έχουν καταφέρει να είναι μια ανάσα από τη γυναίκα με τα μαύρα και το σακίδιο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Βασικό ρόλο έπαιξε και η ίδια η Ιωάννα, έστω κι αν οι πληροφορίες που έδωσε ήταν ελάχιστες, αφού αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να δει καθαρά τα χαρακτηριστικά της.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν της 34χρονης κατάφεραν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας που ήθελε να την καταστρέψει και να τη σημαδέψει για όλη της τη ζωή.

Τώρα, περιμένουν να δέσουν την υπόθεση με ατράνταχτες αποδείξεις και να οδηγήσουν τη γυναίκα με το βιτριόλι ενώπιον της δικαιοσύνης.