Δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών και μίας γυναίκας, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, σχηματίστηκε μετά την εξιχνίαση δύο υποθέσεις κλοπών, με λεία 52.000 ευρώ, δολάρια αξίας 3.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ που σημειώθηκαν σε σπίτια της Χερσονήσου, στην Κρήτη.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 34,27 και 58 ετών και μία 34χρονη γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι είχαν διαπράξει δύο κλοπές σε σπίτια στην περιοχή της Χερσονήσου στις 19.11.2018 και στις 5.12.2018, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η επιχείρηση που στήθηκε για τον εντοπισμό των δραστών έγινε σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 34χρονος και ο 58χρονος που είχαν μπει παράνομα σε χώρο που διαχειρίζεται εταιρεία, μετατρέποντάς τον σε κατοικία τους. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φωτογραφία αρχείου)