Αποτροπιασμό προκαλούν όσα κατέθεσε η αδερφή της 19χρονης από τη Ρόδο, που φέρεται να βιάστηκε από τον 19χρονο κατηγορούμενο για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η αδερφή της περιγράφει πώς της διηγήθηκε τα γεγονότα η 19χρονη.

«Ο … της είπε να του κάνει στοματικό έρωτα. Η αδερφή μου είπε “όχι”. Της έριξε ένα χαστούκι και της είπε: «Σου αρέσει το ξύλο; Για να μην φας κι άλλο συνέχισε». Πήγαν στο ενυδρείο και  κατέβηκαν από το αυτοκίνητο. Ήταν στην παραλία.  Δίπλα στις τουαλέτες. Εκεί ο …. την έβαλε να του κάνει στοματικό έρωτα και ο … της έκανε έρωτα παρά φύσιν» είπε σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τα στόματα στη Ρόδο φαίνεται να ανοίγουν πια για το παρελθόν των φερόμενων δραστών.

«Γνωρίζω τον Αλβανό. Εκείνο το βράδυ, πριν φύγουν με το αυτοκίνητο, ήμουν κι εγώ στην περιοχή του Ευαγγελισμού. Ξέρω κορίτσια που έχουν συνευρεθεί μαζί του. Ξέρω ότι χτυπούσε τις κοπέλες με τις οποίες ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά», αποκαλύπτει συμμαθητής του.

Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Τετάρτη ο μπαμπάς της 19χρονης είπε: «”Μπαμπά” μου είπε η κόρη μου “αυτοί οι δύο πριν από το συμβάν ερχόντουσαν συχνά στο σχολείο, τους έχω δει που μιλούσαν με μαθητές, με μαθήτριες. Και μετά από το συμβάν είχαν ξανάρθει”», είπε ο πατέρας της 19χρονης στο κεντρικό δελτίο του ANT1. Και πρόσθεσε: «Την ημέρα που έγινε το συμβάν δέχθηκε απειλές ότι “αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις”».

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη είχε μιλήσει από την πρώτη στιγμή για συμμορίες που εκμεταλλεύονται  την σιωπή της τοπικής  κοινωνίας και κακοποιούν σεξουαλικά μαθήτριες, φοιτήτριες ακόμα και τουρίστριες.

«Την ημέρα που ήμασταν εμείς εκεί, που πήγαμε για την αναγνώριση του πτώματος της Ελενίτσας μας από τον ιατροδικαστή. Εκείνη τη βραδιά λοιπόν πήγε αυτός χωρίς τύψεις συνειδήσεως να κάνει ξανά  κάτι παρόμοιο σε ένα κοριτσόπουλο και μάλιστα με ειδικές ανάγκες.  Τι άραγε να έκαναν αυτά τα άτομα το προηγούμενο χρονικό διάστημα; Πόσα κοριτσόπουλα να απείλησαν να βίασαν και να εκβίασαν. Ας διερευνηθούν αν υπήρχαν τέτοια περιστατικά και ενδεχομένως και σε τουρίστριες» λέει.

Ο 19χρονος Αλβανός αναμένεται να μεταχθεί το Σάββατο από τις φυλακές των Γρεβενών στην Ρόδο για να καταθέσει για τη νέα υπόθεση βιασμού.