Για ζωοκλοπές κατηγορούνται τρία άτομα στην Ηλεία, οι οποίοι στη συνέχεια πωλούσαν τα κλεμμένα ζώα σε ιδιώτες στη δυτική Αχαΐα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην υπόθεση εμπλέκονται τρεις άνδρες (ηλικίας 47, 37 και 35 ετών) σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, της ζωοκλοπής και της παράνομης οπλοκατοχής.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, οι τρεις κατηγορούμενοι, αφού πρώτα έκλεβαν μικρά φορτηγά, στη συνέχεια πήγαιναν σε αγροτικές περιοχές της Ηλείας και έπαιρναν ζώα από στάβλους και αγροκτήματα. Κατόπιν, οι τρεις άνδρες μετέβαιναν σε διάφορες περιοχές της δυτικής Αχαΐας, όπου πουλούσαν τα κλεμμένα ζώα σε ιδιώτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν κλέψει από το περασμένο καλοκαίρι περισσότερα από 180 πρόβατα, ενώ το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν ανέρχεται στα 24.600 ευρώ.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στα σπίτια των κατηγορουμένων, βρήκαν δυο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχαν παράνομα, πολλές τηλεφωνικές συσκευές, καθώς και 66 από τα πρόβατα που είχαν αφαιρέσει.