Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι βίασαν ομαδικά έναν 27χρονο νεαρό από τη Σομαλία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι φερόμενοι ως θύτες, ένας 30χρονος και ένας 21χρονος, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή και κατά την απολογία τους αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ανακριτής και εισαγγελέας φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους, με αποτέλεσμα να κρίνουν την άμεση προφυλάκισή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένονται εντάλματα σύλληψης για τους δύο Πακιστανούς, ένας 26χρονο και έναν 29χρονο, που φέρεται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό σε βάρος του 27χρονου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Την Παρασκευή, ένας 27χρονος άνδρας από τη Σομαλία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις Παλαιστίνιους, στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Σομαλός ανέφερε ότι όλα έγιναν στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο από τους τέσσερις Παλαιστίνιους και τον βιντεοσκόπησαν. Οι δύο από τους τέσσερις φερόμενους ως βιαστές ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ στο σπίτι βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.